▸ Just say ... ♬
Tuesday, December 18, 2012
♥ posted at: @5:25 PM



Assalamualaikum to all muslim :)

Tujuan aku menaip kalini pun aku tak tahu sebenarnya. Asyik taip padam taip padam aku rasa :( Tak tahu la apa kene dengan aku :(


Mungkin dekat sini aku boleh luahkan sesuatu yang dah lama terpendam dan terperap dalam hati ni sampai berkulat dan berbusuk :( Wahai hati tolong la bersabar :(

Kenapa bunyi macam sedih? Yes aku dalam keadaan yang sedih . Sebab apa? Sebab hati yang tak pasti :(    *Menaip sambil mendengar lagu sedih.

Aku sedih dengan hati aku ni. Aku rindu sangat dekat Shzwn tapi kenapa dia selalu layan aku macam endah tak endah je? Okey aku WAJIB bersabar dengan semua ni. Dia selalu pesan : Jangan fikir bukan-bukan, jangan nakal-nakal dan blablabla. Ye aku try tak fikir bukan-bukan dah. Aku try berubah untuk dia. Aku faham dia busy tp kalau aku busy aku tak pernah lupa nak text dia. Sekadar iloveu pun cukup bagi aku. Mungkin itu bukan cara dia :'(



Ramai orang bagi nasihat dekat aku untuk bersabar. Yes aku bersabar jangan risau. Aku terlalu sayangkan dia tapi aku rasa dia tak sedar semua tu. Hmm mungkin dia tak sedar atau pura-pura tak sedar? Ada someone tu pesan jangan terlalu mengharapkan Shzwn. haihh aku tak tahu la apa yang aku nak buat. Aku sayang sangat dekat dia. Aku tanak dia rasa bosan tu la aku ikut rentak dia tapi dia masih tak faham yang aku rindukan layanan dari dia :'(  *Lap air mata yang tak bermakna mungkin?

Kadang-kadang banyak benda yang bukan-bukan bermain di fikiran ni . Dalam kepala otak ni mula la nak bertanya : Adakah dia malu ada gf macam aku? Adakah dia cakap dia single? Adakah dia bosan dengan aku? Adakah dia mula rasa meluat dengan aku? Adakah aku buat salah besar? Please bagi jawapan :'((((((

Aku ingat lagi waktu aku terima dia jadi teman hidup aku. Aku pernah bagitahu dia yang aku tak salah pilih orang. Aku harap sangat dia dapat bahagiakan aku. Tapi kenapa dia layan aku macam batu? Aaaarggghhhh :'(((( Aku harap sangat dia buat something speacial untuk aku. Hmm please la hati. Please bersabar dengan ikhlas.

Hmmm Sayang please stay with me forever :'( Please make me smile everyday. I love you so much. No one else can make me smile. Just you Ahmad Shazwan Bin Baharudin :'(



▸ Tiz Zaqyah :) ... ♬
Friday, December 14, 2012
♥ posted at: @5:08 PM




Tiz and The A-Team (selena gomez cover)



◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011