▸ hello ... ♬
Friday, June 17, 2011
♥ posted at: @9:53 PM


 hello guys.
kali ni lya nak post satu cerita skt.
btw tadi dkt sch lya ade hari intraksi pelajar.
alaa amek report cad.
heh why report cad tu aku buat kali merah.
hahaha.kputusan pon byk merah tu la buat merah.hee.

aku smgt suruh bapak aku dtg awl.
sbb tak sabar nak balik rumah.
tapi result hancur je.aish ape daa.
takpe asal kan aku dah dkt rumah ni.
sukaa ouh.
okey aku mls la nak cerita pasal hari intraksi ni daa.
okey skrg ade bnde sikit nak story.
lps bapak aku bwk aku balik.
mak aku ajak mkn.
then lps mkn mate aku ni berat.
so aku tahan sikit.
nak tgk tv sikit-2 lha kan.

lame-2 mate aku ni dah semakin berat.
huh byk nya setan ade dkt mate aku ni.haha.
then aku tidur.
pukul 12 hingga pukul 5 petang.
yeayy begitu nikmat nya.
dekat sch tak dpt nikmat ni weyy.
ini lah nikmat yg agak gila.HAHA!
bgn-2 badan aku dah lemah.
ter over tidur.
mmg la lemah kan.aishh.


kayy sampai sini jela entry aku kali ni.
byebye.


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011