▸ MID YEAR EXAM ... ♬
Saturday, June 4, 2011
♥ posted at: @3:58 AM




okey dah lama lya tak story kan.
so sekarang masa nya lya nak story sikit.
kali ni pasal exam kat sch lya tu.
sekarang musim 'MID YEAR EXAM'.
so budak-2 sebok baca buku.
tak ramai pon yang sebok menyalin jawapan okey.hee.
korang semua tgk gambar kat atas ni pon boleh faham kan.
ini kisah layla dan atikah.hee.
tyme ni paper agama.
dorang ni sebenarnya bukan meniru.
dorang sembang-2.
tulis-2 kat kertas.pas-2 kertas.
atikah ke layla ntah nak tanye.then pas la kertas kat budak slh sorg ni.
then tiba-2 ade org hentak tangan ats meja.HAHA!
orang tu sebenarnya ustazah.
huh.si atikah ni dah la tga pegang kertas untuk bg kat layla.
atikah pusing belakang,amek kau .
ustazah pandang dia.
HAHA!terpaku kau weyy.

then ustazah datang tempat dia.
ustazah rampas kertas atikah dgn layla ni.
aishh korg ni.
tak pakar laa.
lain kali kalau nak tiru ke ape ke tanye la aku.
hahaha.aku akan ajar semua cara-2 laa.
okey :D

so paper agama,aku tak tau la korg dapat berapa kan.
haha!itu sahaja.

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011