Tuesday, March 13, 2012
♥ posted at: @12:11 PM




Hi, Asslamulaikum & salam sejahtera rakan pembaca semua ^^

Entry aku kali ni nak citer serba sedikit pasal kem yg aku pergi baru-2 ni. Hmm kisahnya bermula bila ayah aku tiba-2 suruh aku g kem ni. Aku pun dengan rasa malas dan aishh ntah la pun menjawab 'suka hati lah'. Then ayah aku pun hantar la. 

Tempat berlakunya kem ini di Excel Training Resort di Broga. Dekat situ boleh la dikatakan lawa. Tapi aktiviti dia dekat situ memang membosan kan. Tapi bila Dato Fadzilah Kamsah bg ceramah baru best. Dengan lawaknya. Gaya dia menyampaikan sesuatu tu mmg menarik ouh. Hmm tp ada satu benda yg tak bosan iaitu KAWAN.

Mula-2 semua nak senyap je bagai. Bila dah ngam mula la nak bising. Ramai kot dekat sane. Semua asal yg berbeza. Ada yang jauh dan ada yang dekat. Yang jauh tu ada ke masa kita nk jmpa kan? aku rasa takde kot. Aish terindu pulak dekat korg ni semua ouhh.

Ini group aku :) ada lagi yg takde ni. Dorg g mane pun aku tak tahu laa. Ada yg dah balik kot.

Kiri skali tu piqa. Dia sering memberikan idea :) then Syaza. si kecil yg agak tegas. HAHA ecehhh. pastu aku, yang slalu meng IYE kan sahaje apa-2 idea. hee~~ then fadil shah. si tinggi budak nogori. Mula-2 nmpk senyap lame-2 bising. kemudian Maulana, dia ketua kumpulan kitorg. perangai dia agak mereng, dia juga adalah pelawak dalam group ni. HAHA. sblh dia pulak Shafiq, dia same mcm Fadil. Dan yg last tu Iman, si tinggi yg tak sesuai dgn umur. HAHA!

Jyeah ni Ariq Rabbani. Dekat gmbar dia takde sbb dia dah balik kot. Dia kadang-2 senyap dan kadang-2 bising.

Faeq. dia selalu tak beri kerjasama. otak budak ouh. HAHA (muka mcm RANDY PANGGALILA)

Okey tu je gmbar yg aku dpt dalam group ni. Yang lain aku tak dpt tau. Korg terbaik laa. Rindu wehh :)

Roomate saya

Mereka seorang yg gila-2. aish bila la dpt jumpa korg lg kan? Hmm dekat gmbar tu asal aku je yg tak pakai baju kurung ea? hahaa biar jela. bukan wajib pun. lalaa~~~

Hee aku harap dapat peluang untuk jmpa korg kan? Best dapat kwn yg gila mcm ni. walaupun aktiviti dkt situ memang bosan tapi korg mmg tak bosan. 

Okey la jage diri semua. Sayang hampa semua :)



◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011