Saturday, December 3, 2011
♥ posted at: @11:26 PM


kali ni aku nak membalas terima kasih dari kau HARIZ.
okey sama-sama wehhh.
cool beb :)

PERTAMA 


ni video pertama yang dia buat untuk aku.
HAHA! bajet-2 malu pulak kau.
mula-2 aku dgar je suara kau aku ckp waahhh.
hahah kagum la konon kaaaan?
tgk baju kau.hahaha semangat.bagus.
hee tapi serius sedap lah.
tyme ni kite coupl lagi.
hahaha thanks la wehh.

KEDUA


tyme ni kita takde ape-2 hubungan dah.
tapi kita still rapat.
kawan kaaan?
kau konon buat kejutan untuk aku pasal video ni.
aku dah tidur.
kau text aku,kau ckp pagi nanti tgk blog kau.
hahaha bgn-2 aku tgk.
eceeh poyo la kau.
selalu kabot laa.hahaha
tgk tu kau?seksi pulak dia kat situu.hahaha
suara kau?sedap lagi laa.
hahaha lirik dia cehh menyentuh jiwa dan raga beb.
raga bakul guni semua laa.hahahaha.
btw thanks skali lagi :)

KETIGA


jyeah ini video yg terakhir kau buat untuk aku.
hahaha ade lg tak video kau nak buat?ha hariz?haha
tgk yg ni pulak bukan main skema dia.
butang tu tak boleh atas lagi ke cik hariz oii?
hahaha cool laa.
suara kau?hahaha sedap.
hmm thanks skali lagi aku ucapkan.



TERIMA KASIH SELAMA INI KAU BUAT AKU TERSENYUM :)



*pesanan aku untuk kau hariz.
  
  -HADAPI DENGAN SENYUMAN,SEMUA YANG TERJADI BIAR TERJADI.
   HADAPI DENGAN TENANG JIWA,SEMUA KAN BAIK-BAIK SAJA :')
   
   HAHA!senyum sikit :D

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011