▸ HAPPY BIRTHDAY MY DEAR ... ♬
Friday, May 4, 2012
♥ posted at: @11:57 PM




ASSALAMUALAIKUM :)


DEAR READER . . .

TENG TENG TENG TENG !

*KETUK KUALI PAKAI SENDUK.


Jyeaahh Hi , post kali ni aku nak wish birthday mamat poyo ni. Tengok muka dia tuuu ^^ mengade ! ahh apa aku kisah yang penting aku punya. Sampai bila-2. InsyaAllah :)

Untuk awak sayang ? saya nak ucapkan selamat hari jadi orang tua. Semoga panjung umur murah rezeki. Dan saya harap awak tak lupakan saya walaupun awak dah tunjuk ciri-2 yang awak dah mula lupakan saya :'( sob-sobs sedih *SERIUS . Tapi saya mesti tunjuk yang saya cooooooool :')

Saya harap kita boleh baiki hubungan kita dengan lebih baik dan lebih kukuh daripada sekarang. Walaupun saya rasa hati saya dipijak-pijak. Diludah-ludah. Tapi saya masih mampu untuk kuatkan cinta saya terhadap awak. Saya terima awak seadanya. Ye saya terima. Saya nak awak tahu yang saya hargai kehadiran awak dalam hidup saya. Apa-2 pun yang awak buat, saya tetap masih sayangkan awak.

Ye saya tahu yang diri saya ni dah tak dihargai. Walaupun awak rasa diri awak tak salah. Tapi saya tetap sayang awak. Sekarang awak dah tak ambil berat pasal saya. Tapi saya cuba tahan untuk tempuh semua ni. Hmm saya tak kuat. Saya tak mampu. Saya perlu berpura-pura untuk senyum je sekarang ni.

Hmm saya nak pesan dekat awak , tolong jujur dengan saya okey ? Saya tunggu Wan yang dulu. Wan yang betul-2 nak jaga Aliyah tu. Wan yang selalu ambil berat pasal Aliyah. Wan tu sangat bermakna bagi saya. Sekarang Aliyah dibiarkan di tepi tong sampah KACA. Jyeah. BAGUS SANGAT tu. Hmm sekarang apa yang awak buat saya pun dah tak tahu. Yang penting saya cintakan awak. Cinta saya ikhlas terhadap awak Shzwn.

It's okey Aliyah. Jangan nak emo sangat la minah ! Apa-2 pun happy birthday my sweet DADDY . I MISS YOU SO MUCH AND ILOVEYOUMOREMOREMOREMOREMMMMMMMUUUUUUUUUAAAAAHHHH !




*SENTIASA BERHARAP AGAR SHZWN MASIH INGAT DENGAN JANJI DIA.








◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011