Sunday, January 29, 2012
♥ posted at: @3:04 PM



ASSALAMUALAIKUM WAHAI PEMBACA .

Entry aku kali ni aku nak post untuk kau. Kau. Kau. Ye kau laa Ahmad Shazwan. Hmm aku tak tahu la kenapa dengan hubungan kita sekarang ni. Kejap okey kejap tak. Aish yelaa salah aku kan? Kalau pagi happy malam mesti aiisshhh hancur. Kalau malam pulak happy , pagi pulak macam tu. haiihh bertukar-tukar laa awak.

Hmm kau cakap aku tak tunjukkan rasa sayang aku tu terhadap kau? Wehh mane ada laaa. Aku tunjuk apa. Hmm kau cakap aku layan kau lain? Wehh lain macam mane pulak? Tu la aku ada text kau macam ni.

ME : Dalam satu hari ada i tak buat you senyum? Dalam satu hari ada i tak panggil you sayang? Dalam satu hari ada i tak hirau kan you? Dalam satu hari pernah ke i tak text you? Dalam satu hari ada i tak cakap iloveu? Ada? You busy mcm mane pun i akan text you cakap iloveu. I tak kisah la kalau you balas ke tak. Hmm tapi hati i ada name you je :'(

HIM : Tapi kenapa cakap je tp tak tunjuk awak? kenapa?

Heyy you? Itu bukan ke i dah tunjuk kan rasa sayang i dekat you? Bukan ke? Huurrrh! Sedih la kalau bukan :'( Ye aku tahu aku tak sempurna tapi macam mane lagi cara yang kau nak aku tunjuk kan? Kau nak tiap-2 malam aku call kau? Wehh kalau aku call kau, esok pagi-2 lagi kau kene masuk kerja. Aku tanak la kacau la waktu rest kau tu. Kau kene faham tu. Hmm atau kau nak aku buat banner besar-2 yang aku ni sayang kau sangat-2. Wehh tu tyme kahwin boleh la cite nyaa. Tapi skrg ni aku tak mampu :'( Banner untuk folio pun aku tak siap lagi.


Hmm ye aku sedar aku tak mampu nak tunjuk rasa sayang aku ni dekat kau dengan baik. Kau cakap kau terima aku seadanya. Hm ye aku tak kisah la kalau kau banyak meminta-minta ke apa. Aku tak kisah sbb aku sayang kau. Sebab aku anggap kau jaga aku dan aku jaga kau. Aku sedaya upaya nak jaga hati kau tahuu.

Huh aku sedih la. Aku tak tahu la cara mcm mane nak tunjuk kan rasa syg tu dekat kau. Hmm kau tahu kan yang aku ni kadang-2 suka cakap sorang-2? Ye tyme aku sedih malam tu la aku tercakap sorang-2 lagi. Kau nak tahu aku cakap apa?  Aku cakap aku tak pandai nak jaga hati kau. Aku tak tahu mcm mane nak buat kau happy. Aku sayang kau. Hm byk kali aku ulang yg aku sayang kau. Sampai aku terlelap aku cakap tu. Hmm betapa aku sayang kau betul-2 ni. Hm biar hati aku ni selalu menangis untuk kau.

Hmm wehh, aku tahu kau bukan org yang pertama baca post ni. hmm tapi aku nak kau tahu yg aku syg sgt dekat kau. Aku tak bwk phne tau pergi asrama nanti. Mungkin mggu ni aku call kau sekalu dua je tau. Hm bukan tanak call tapi aku busy kau pun busy. Aku tak tau mase kau free bila. Takpe laa, kau jaga diri elok-2 tau.

 I L OV E Y O U S O M U C H A H M A D S H A Z W A N  :'(



◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011