Saturday, February 4, 2012
♥ posted at: @4:36 PM



Hi selamat pagi , petang , malam dan juga tengah malam semua :)




Kali ni aku nak post pasal kau si BUDAK COPYCAT. Ohh kau minta tolong dekat aku bagai tapi kau copy post aku yg dkt blog ni. Wehh nyah ! kalau kau nak ayat tu kau minta la izin aku dulu. Ni aku tahu pun sebab ada orang yg bgth aku yg post kau same dgn post aku. Aku dah buat right clik macam tu pun kau sanggup salin/taip balik. Fuyooo kau ni memang nak sangat ke ayat tu? Kalau macam tu takde guna la aku buat right clik tu wehh. Kat right clik tu terang-2 aku tulis 'ouch, NO COPY HERE ! ' Aku kate jgn copy jgn jelaaa. tak faham-2 ke doh?

Bukan aku nak cakap blog aku ni bagus ke apa kan. Tapi kalau nak ambil tu minta la izin dulu. Dah la aku tolong kau punya blog tu. Ni tak pasal-2 post aku ada dekat post kau. Shiot la gemok ni. Malas la layan kau lagi. Tak pasal-2 semua benda nanti kau copy. Hm ye memang aku nak sangat kau baca blog aku ni. Biar la kau terasa ke apa kan? Kau ingat aku tak tengok blog kau tu? wehh aku tengak la tapi aku bukak pun sekejap je. Sebab tak lalu nak tengok ! mintak tolong konon. adeyy pi mai pi mai tang tu betul la hang ni.

Dah la aku da malas nak bebel sorang-2 ni. Okey la byebye pakwe makwe semua. Selamat bercuti ye. Kepada budak tu sila la copy apa saja yg ada disini :')



* I MISS YOU WAN






◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011