Tuesday, January 3, 2012
♥ posted at: @3:49 AM



Asslamualaikum dan selamat pagi,petang dan malam.

entry kali ni aku nak cakap something. sayang,sayang,sayang.i dah kene balik hostel dah.aduhh i tak suka la.syg boleh tak i nak hangkut u skali masuk dalam beg i.i lipat u elok-2 then i simpan u dalam beg.boleh la u ikut i balik hostel kaan?aduhh berangan lagii.hm.

sayang,mcm sedih pun ada laa.i rindu u tapi susah nak lepaskan laa.i takut u tak boleh nak tahan semua tu.i nak u tau yg i sayang u sgt-2. sayang,i slalu jgak dengar lagu yg u bagi tu.konon nya u suruh dengar yg corus je kan?haha tapi i layan je semua.bkn corus je.corus tu dia cakap

'I stalk your profile when I miss you'
'Tengok semua gambar you tanpa jemu'
'I stalk your profile when I miss you'
'Adakah kau juga memikirkan ku'

hey jgn cakap i tak dengar okey lagu ni.u bagi so kene dengar laa.thanks sayang.

kay sambung balik.hmm bila i tak buat ape-2 kan i akan termenung.i fikirkan pasal kita.then i teringat kenangan bila kita bersama.eceeh syg.huh dulu setiap kali i balik mesti kita jumpa dekat bukit jalil kaan?lepas tu ade kes polis serbu kita tu.terus tak jumpa dkt situ.haha polis tu sebok laa syg.alaa tu pun salah kaan?

tapi takpe ape-2 yg jadi kita takan berpisah.hm i rindu u sangat-2.u selalu pesan dekat i supaya i jangan nakal-2 kan?tapi u pun sama la syg.u pesan dekat i same jugak yang u pesan dekat diri u sendiri.okey sayang? (mata kelip-2 muka gedik) haha! sayang,kalau u dah power bawak kereta u amek la i dekat setapak tu ye?haha tu pun kalau u free laa kaan?huh sayang betul i dekat u ni.kalau ada rezeki kita jumpa la ye sayang.sayang,i harap u cinta terakhir i dan u pun berharap yg i cinta terakhir u.iloveyou shazwan.hmm i tak akan berhenti untuk sayang u.i tak akan berhenti untuk jadi permaisuri dalam hati u.i slalu dalam hati u.dan u slalu dalam hati i.cinta i dekat u memang kuat.kita dah same-2 bina hubungan kita ni.so kita kene jaga pulak hubungan cinta kita ni.i harap kita dapat bertahan dalam semua dugaan yg kita tempuh.

sorry la tergedik pulak ayat-2 ni.
(gerak kan kening ke atas dan ke bawah)
okey tu je la kot.


bye selamat tinggal semua.saya nak balik asrama


iloveyou jambu yang tak seberapa jambu, 
mmuah kiri mmuah kanan :*
shzwn sorang yang ada dalam hati saya :)



◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011