▸ blog ohh blog ... ♬
Thursday, August 9, 2012
♥ posted at: @1:38 PM




Assalamualaikum :')

Heyy cewek-cewek dan cowok-cowok semua. Lama tak dengar cerita aku kan? Aku mendiamkan diri? Ohh tidak tidak. Sebenarnya aku malas dan takde masa nak update sesuatu dalam blog ni. Aku rasa blog aku ni sunyi je . Korang pun mesti bosan dengan blog aku ni. Lagi-lagi si JULAYKA yang kaki stalk tu. HAHA! opss maaf terMENTION pulak. hee.

Dalam masa aku tak update ni kan, rupa-rupanya dah puasa. Laaa bukan puasa je, raya pun nak dekat wey. hurmm so TRIAL SPM pun dah dekat. Macam mana ni, nak raya ke nak trial? ERR -..-' cuak weyy. huh!

Aku harap, aku dapat banyakkan usaha lebih keras untuk SPM ni. Aku ni pun bukan pandai mana. Kawan-2 yang pandai pulak tu jangan la blagak pulak ye, ajar-2 la aku sikit. Tolong aku semua laa.

Okey la sampai sini je. byebyee.

*blog aku boring. (angkat kening sikit)




- To my only Shazwan, IMISSYOUSOMUCH :*



◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011