▸ Hi Syawal ... ♬
Friday, August 17, 2012
♥ posted at: @11:42 PM






Assalamualaikum and hi guys :)

Pada entry kalini saya nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin . hehe saya tahu Raya belum lagi. Tinggal satu hari je lagi kene puasa , sabaq naa sabaq :) Alaa tgk gambar dekat atas tu pun dah boleh nampak muka excited ktorg kaaan? HAHA!

Apa-apa pun raya-raya jugak trial jgn lupa yee *bak kata haziq fikri :))

Saya wish awal ni sbb Raya pertama nanti saya dah ada dekat kampung so line dkt sane pun suka menganjing. HAHA! Untuk gambar raya dan sebagainya tggu la raya nanti yee? Hee btw habis kan puasa dulu baru boleh raya tau?

Kay byebye selamat berpuasa dan selamat beraya :)

Ehh jap ada gambar sikit :))



HAHA kbyee



◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011